Werken bij ons?

Bij basisschool de Komeet investeren zo'n 25 collega's iedere dag in de toekomst van onze leerlingen. Als onderwijsteam zorgen wij voor uitdagend en gedegen onderwijs, in een veilige en vertrouwde omgeving. Onze interactie met leerlingen, ouders en elkaar is echt en oprecht. 
 

Ben je op zoek naar een andere baan in het (basis)onderwijs?

Stuur dan een open sollicitatie naar de directeur: Esther Pieters, directie@dekomeetmalden.nl

Wil je graag als vervanger aan de slag bij basisschool de Komeet?

Stuur dan een goede brief en je curriculum vitae naar directie@dekomeetmalden.nl Je gegevens worden na goedkeuring ook kenbaar gemaakt aan collegascholen binnen SPO Condor

Wil je stage lopen bij basisschool de Komeet?

Werken en leren op basisschool de Komeet betekent ruimte voor plezier, initiatief én ambitie. Basisschool de Komeet is een opleidingsschool voor de PABO en wil de toekomstige leerkrachten kansen bieden om zich te kunnen ontwikkelen. We beschikken over diverse stageplaatsen. We kunnen je in contact brengen met andere opleidingsscholen als we zelf in een schooljaar geen stageplek meer beschikbaar hebben. Stuur een (uitgebreide) e-mail naar Esther Pieters: directie@dekomeetmalden.nl 
 

Wil je op meer plekken invaller worden?

CPV Ingenium organiseert de vervanging van afwezige leerkrachten voor 11 onderwijsorganisaties met ruim 130 basisscholen in Noord Oost Brabant, Noord Limburg en Gelderland. Wij zoeken nieuwe oproepkrachten om te kunnen voldoen aan de hulpvraag van onze scholen. Wij hebben beslist regelmatig een vervanging die past bij je interesses en ambities.
 
In ons digitaal systeem kunnen vervangers kenbaar maken voor welke invalklussen zij beschikbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om een match te maken tussen vraag en aanbod.
 
Heb je interesse? 
Neem dan contact op met de medewerkers van ons coördinatieteam. Telefoon 0485 - 351586.
http://www.cpv-ingenium.nl/vervangers/