Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersoon op basisschool de Komeet

Het kan wel eens voorkomen dat het oplossen van problemen niet lukt. Dat je niet goed weet hoe je het moet oplossen. Soms vind je het moeilijk om er met iemand over te praten, omdat je bijvoorbeeld bang bent dat de ander boos wordt. Of omdat je niet wil klikken of bang bent dat het erger wordt. Toch is het echt beter om er niet mee te blijven zitten.

Heb je een vervelend geheim of een probleem dat zich maar niet oplost? Praat dan eens met meester Theo. Hij is op basisschool de Komeet vertrouwenspersoon. Dat betekent dat ouders, verzorgers en natuurlijk leerlingen meester Theo alles kunnen vertellen. Samen proberen we naar een oplossing te zoeken.
 

Externe vertrouwenspersoon van basisschool de Komeet en SPO Condor

De scholen van SPO Condor, waaronder basisschool de Komeet, hebben ook een externe vertrouwenspersoon: Willemijn Scheeren. 

Als externe vertrouwenspersoon begeleid en ondersteun ik medewerkers, ouders en andere betrokkenen bij door hen ervaren ongewenste omgangsvormen en integriteitsvraagstukken
Wanneer hier sprake van is, u heeft een klacht én u ervaart een drempel om dit zelf bespreekbaar te maken, ofwel een gesprek leidt niet tot een gewenste oplossing, dan kijk ik graag met u mee hoe hier mee om te gaan. U bepaalt uiteindelijk zelf welke keuze u hierin maakt.
Als externe vertrouwenspersoon ben ik niet in dienst van Stichting Condor en daarmee onafhankelijk. Ook ga ik vertrouwelijk om met de informatie die ik krijg, ik heb immers een geheimhoudingsplicht (m.u.v. strafbare feiten).

Willemijn Scheeren
Tel: 0619361245
info@willemijnscheeren.nl


filmpje vertrouwenspersoon SPO Condor-Willemijn Scheeren.mp4