Interne contact - en/of vertrouwenspersonen op de Komeet


Loopt het niet lekker in je klas? Wordt er gepest? Gaat het thuis niet goed? Heb je wat ergs meegemaakt? Heb je problemen met de juf of meester? Luistert er niemand naar je? Doet iemand iets dat je niet fijn vindt?

Allemaal vervelende dingen. Dingen waar je over kunt praten. Dingen die je graag op wil lossen. Omdat die dingen je verdrietig maken en ze niet fijn zijn. Vaak lukt het prima om zonder hulp van iemand anders die problemen op te lossen.

Het kan ook wel eens voorkomen dat dat oplossen niet lukt. Dat je niet goed weet hoe je het moet oplossen. Soms vind je het moeilijk om er met diegene over te praten, omdat je bijvoorbeeld bang bent dat de ander boos wordt. Of omdat je niet wil klikken of bang bent dat het erger wordt. Toch is het echt beter om er niet mee te blijven zitten.

Heb je een vervelend geheim of een probleem dat zich maar niet oplost? Praat dan eens met juf Marleen of meester Joost. Zij zijn op de Komeet contact - en/of vertrouwenspersoon. Dat betekent dat ouders, verzorgers en natuurlijk leerlingen juf Marleen en meester Joost alles kunnen vertellen. Samen proberen we naar een oplossing te zoeken. Contact - en/of vertrouwenspersoon betekent óók dat juf Marleen en meester Joost nooit zomaar aan een ander vertellen wat er aan hen verteld wordt. Alleen in overleg met jou worden dingen verder besproken.

Juf Marleen kun je een brief schrijven of een e-mail sturen. Leg de brief in het postvak van juf Marleen of stuur een e-mail naar: marleen.berg@dekomeetmalden.nl